Aikuiset


Liikuntatunnit 2022-2023, ryhmätuntien esittelyt alla!

Pidätämme oikeudet tuntimuutoksiin.

Tähtitasot: * kevyt, ** keskikova/vaihteleva, *** tehotreeni/vauhdikas tunti

Helpot Rivitanssit :
*

Rivitanssi on monipuolinen ja mukaansa-tempaava harrastus - se on hyvää kunto-liikuntaa sekä aivoille että keholle. Tunneilla opetellaan helppoja tansseja eri musiikkilajeja ja tempoa vaihdellen. Rivitanssi sopii kaikille tanssin ilosta nauttiville. Tunnilla pääsee mukaan niin kantrin, popin kuin latinonkin rytmeihin. Treeniasuksi tavalliset sisävaatteet; bootseja ei tarvitse hankkia, mutta ota mukaan pyörähdyksiin sopivat tanssikengät.

Maanantai / Nuorisoseurantalo
klo 18-19
Maija

Rivitanssit-askeleet osaaville **

Rivitanssi on hauska ja sosiaalinen liikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille. Tansseista löytyy jokaiselle sopiva vaikeusaste. Jatkoryhmän tanssit on tarkoitettu niille, jotka ovat lajia jo harrastaneet ja joilla askelkuviot ovat hallinnassa.

Maanantai / Nuorisoseurantalo
klo 19-20
Maija

Kehonhuoltotreeni:
*

Kehonhuoltotreenissä kuntoillaan kevyesti omaa kehoa kuunnellen. Tämä tunti sopii vasta-alkajalle kevyeksi aloitustunniksi ja kokeneelle liikkujalle palauttavaksi treeniksi. Tunnilla vaihdellaan aerobisesta harjoittelusta lihaskuntoon, ChiBall-tyylisistä harjoitteista venyttelyyn ja nautitaan liikkeestä. Tunnilla käytetään myös toisinaan välineitä ja näistä infotaan tunneilla erikseen. Oma matto, juomapullo sekä hikipyyhe mukaan!

Maanantai / Sataedu
klo 18-19
Eija

Miesten treeni:
**

Tunti koostuu koordinaatiota, lihaskuntoa ja hapenottokykyä kehittävästä liikunnasta. Lisäksi tunnilla pelataan mahdollisuuksen mukaan sählyä 20-30 min tai vaihtoehtoisesti tehdään treeni kuntosalin puolella. Jokaisen tunnin päätteeksi palautellaan ja venytellään. Erinomainen ja monipuolinen tunti hyvän liikkuvuuden ja peruskunnon ylläpitoon. 

Oma matto, juomapullo ja hikipyyhe mukaan!

Maanantai / Sataedu
klo 19-20.30
Rami

KuntoFit:
***

KuntoFit on reipastahtinen tunti, joka sopii sekä peruskuntoa tavoitteleville että kokeneille liikkujille. Tunti koostuu aerobisesta, lihaskunnollisesta sekä kehoa palauttavasta osuudesta. Tuntien pääpaino vaihtelee kuukausittain (aerobinen, liikkuvuus, tasapaino, keskivartalo ym.). Tule rohkeasti liikkumaan ja hikoilemaan!

Oma matto, juomapullo ja hikipyyhe mukaan!

Tiistai / Sataedu
klo 18-19
Krista

Asahi & Relax:
*

Asahi & Relax tunnilla harjoitellaan Asahin perusliikekuvioita, jotka pohjautuvat itämaiseen liikuntaan sekä terveysliikuntaan. Liikkeet ovat helppoja ja hypyttömiä. Asahi osuuden jälkeen paneudutaan venyttelyjen tuomaan kehonhuoltoon, josta siirrytään rentousosioon. Ota oma matto, viltti/lämmin paita ja sukat mukaan. Asahi osuuden voi tehdä paljain jaloin, jarrusukin tai kevyin tossuin. Tunti sopii vasta-alkajalle kuntoiluksi ja kokeneelle liikkujalle palautteluksi. 

Tiistai/ Sataedu
klo 19-19.45
Krista


Tanssillinen lihaskunto:
**

Tanssillinen lihaskunto -tunti yhdistelee helppoja tanssikuvioita lihaskuntoharjoitteisiin. Tunnilla keskitytään keskivartalon hallintaan
ja voimistetaan kropan lihaksia kokonaisvaltaisesti. Tunnin lopussa on aina palautteleva osuus.
Tunti sopii kaiken ikäsille ja taitoisille! 

Keskiviikko / Sataedu
klo 18-18.45
Jaana

CoreTreeni:
*

CoreTreenissä painottuu keskivartalon lihasten monipuolinen vahvistaminen ja liikkuvuuden sekä ryhdin parantaminen. Tunnilla käydään läpi vatsa- ja selkälihakset, sekä parannetaan syvienlihasten voimaa. Naiset ja miehet, nyt korsetti ja ryhti kuntoon!

Oma matto, juomapullo ja hikipyyhe mukaan!

Keskiviikko / Sataedu
klo 18.45-19.30
Jaana

HIIT Training:
***

HIIT Trainingissa tehdään lyhyt korkean intensiteetin harjoitus, jonka jälkeen suoritetaan lyhyt matalan intensiteetin harjoitus. Intensiteettiä vaihdellaan tunnin aikana useasti, ja tällä tavoin tehostetaan kalorien polttoa. Liikunnallinen intervalliharjoitus lopetetaan palauttaviin venyttelyihin. Tämä tunti on naisten ja miesten tehotreeni!
 Oma matto, juomapullo ja hikipyyhe mukaan!  

Torstai / Friitalan koulu
klo 18-18.45
Mona

Kahvakuula:
**

Kahvakuula on toiminnallisen harjoittelun tunti, joka harjoittaa monipuolisesti lihaskuntoa. Tunnilla harjoitetaan tehokkaasti myös koordinaatiota ja keskivartalon lihaksia, myös ilman kuulaa. Liikkeet ovat sopivan haastavia kokeneemmillekin treenaajilla, mutta tarpeeksi yksinkertaisia myös vasta-alkajille. Tunnin lopuksi palautellaan kehoa. Sopii niin naisille kuin miehillekin.

Oma kahvakuula, juomapullo ja matto mukaan!

Torstai / Friitala
klo 18.45-19.30
Mona

Teematunti:
*-taso vaihtelee teeman mukaan

Tunneilla vaihdellaan eri teemoja ja teemat ilmoitetaan aina kuukausittain jäsen-sähköpostilla.

Seuraa ilmoittelua myös verkkosivuillamme sekä facebookissa ja instagramissa!

Sunnuntai/ Kaskelotin sali
klo 13-14
Vaihtuva ohjaaja

Aikuisilla on monia mahdollisuuksia ja rooleja seurassamme. Alta löydät erilaisia rooleja ja toimintaa, jota seurassamme tarjotaan. Olethan yhteydessä, jos haluat mukaan johonkin seuratoiminnan muotoon. Yhteystiedot löytyvät välilehdeltä Yhteydenotto. Jokaiselle löytyy juuri itselleen sopiva polku liikunnan ja seuratoiminnan parista. Seurassamme voi liikkua  vauvasta vaariin.