Aikuiset

Liikuntatunnit 2021-2022, ryhmätuntien esittelyt alla!

Pidätämme oikeudet tuntimuutoksiin.
MOBIILISSA, KÄÄNNÄTHÄN LAITTEEN POIKITTAIN!
MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI VAIHTUVA AIKA
Helpot rivitanssit
18.00 - 19.00
Nuorisoseuran talo
Maija
BodyHarmony
17.00 - 17.40
Friitalan koulu
Jaana
Teematunnit
1-2 kertaa kuussa
Vanhankylän koulu
Vaihtuva teema ja
ohjaajat

Ajankohdat ja teemat
ilmoitamme elokuussa
somessa ja
verkkosivuillamme!
Rivitanssi -
askelkuviot osaaville
19.00 - 20.00
Nuorisoseurantalo
Maija
Tanssillinen
lihaskunto
18.00 - 19.00
Sataedu Ulvila
Krista
KuntoFit
18.00 - 19.00
Sataedu Ulvila
Krista
Latinohips
17.45 - 18.30
Friitalan koulu
Jaana
Kehonhuoltotreeni
18.00 - 19.00
Sataedu Ulvila
Eija
Kahvakuula
19.10 - 20.00
Sataedu Ulvila
Mona
Miesten treeni
19.00 - 20.30
Sataedu Ulvila
Rami

Helpot rivitanssit:

Rivitanssi on monipuolinen ja mukaansa-tempaava harrastus - se on hyvää kunto-liikuntaa sekä aivoille että keholle. Tunneilla opetellaan helppoja tansseja eri musiikkilajeja ja tempoa vaihdellen. Rivitanssi sopii kaikille tanssin ilosta nauttiville. Tunnilla pääsee mukaan niin kantrin, popin kuin latinonkin rytmeihin. Treeniasuksi tavalliset sisävaatteet; bootseja ei tarvitse hankkia, mutta ota mukaan pyörähdyksiin sopivat tanssikengät.

Maanantai / Nuorisoseurantalo
klo 18-19
Maija

Rivitanssi -askeleet osaaville:

Rivitanssi on hauska ja sosiaalinen liikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille. Tansseista löytyy jokaiselle sopiva vaikeusaste. Jatkoryhmän tanssit on tarkoitettu niille, jotka ovat lajia jo harrastaneet ja joilla askelkuviot ovat hallinnassa.

Maanantai / Nuorisoseurantalo
klo 19-20
Maija

Kehonhuoltotreeni:

Kehonhuoltotreenissä kuntoillaan kevyesti omaa kehoa kuunnellen. Tämä tunti sopii vasta-alkajalle kevyeksi aloitustunniksi ja kokeneelle liikkujalle palauttavaksi treeniksi. Tunnilla vaihdellaan aerobisesta harjoittelusta lihaskuntoon, ChiBall-tyylisistä harjoitteista venyttelyyn ja nautitaan liikkeestä.

Maanantai / Sataedu
klo 18-19
Eija

Miesten treeni:

Tunti koostuu koordinaatiota, lihaskuntoa ja hapenottokykyä kehittävästä liikunnasta. Lisäksi jokaisella treenitunnilla pelataan salibandyä 20-30 min tai vaihtoehtoisesti tehdään treeni kuntosalin puolella. Jokaisen tunnin päätteeksi palautellaan ja venytellään. Erinomainen ja monipuolinen tunti hyvän liikkuvuuden ylläpitoon. 

Maanantai / Sataedu

klo 19-20.30
Rami

KuntoFit:

KuntoFit on reipastahtinen tunti, joka sopii kaikille. Tunti koostuu aerobisesta, lihaskunnollisesta sekä kehoa palauttavasta osuudesta. Teemat vaihtuvat kuukausittain (askellus, liikkuvuus, tasapaino, välinetreeni, lihaskuntopainoitteinen ym.) ja ne ilmoitetaan aina erikseen. Tule rohkeasti liikkumaan!

Oma matto mukaan!

Keskiviikko / Sataedu

klo 18-19
Krista

Tanssillinen lihaskunto:

Tanssillinen lihaskunto -tunti yhdistelee helppoja tanssikuvioita lihaskuntoharjoitteisiin. Tunnilla keskitytään keskivartalon hallintaan
ja voimistetaan kropan lihaksia kokonaisvaltaisesti. Tunnin lopussa on aina palautteleva osuus sekä venyttely.
Tunti sopii kaiken ikäsille ja taitoisille! 

Tiistai / Sataedu

klo 18-19
Krista

Kahvakuula:

Kahvakuula on toiminnallisen harjoittelun tunti, joka harjoittaa monipuolisesti lihaskuntoa. Tunnilla harjoitetaan tehokkaasti myös koordinaatiota ja keskivartalon lihaksia, myös ilman kuulaa. Liikkeet ovat sopivan haastavia kokeneemmillekin treenaajilla, mutta tarpeeksi yksinkertaisia myös vasta-alkajille. Tunnin lopuksi venytellään palauttavasti. Sopii niin naisille kuin miehillekin.

Oma kahvakuula ja matto mukaan!

Tiistai / Sataedu
klo 19.10-20
Mona

BodyHarmony:

Bodyharmony on rauhallinen, hypytön tunti. Tunnilla tehdään tasapainoharjoituksia, venytellään ja tehdään myös lihaskuntoa huoltavia liikkeitä. Jumppa on paras tehdä paljain jaloin, mutta jos lattia on kylmä, käy myös liukuestesukat tai pehmeät jumppatossut. 

Oma jumppa-alusta mukaan!

Torstai / Friitalan koulu

klo 17-17.40

Jaana

Latinohips®:

Latinohips® on iloinen ja vauhdikas tanssillinen tunti, joka sopii kaikille. Latinohips -tunnilla musiikki soi taukoamatta ja hiki virtaa. Tanssilajeina ovat mm. salsa, cha-cha, samba, merengue, jive, bachata ja reggaeton. Tunnilla oppii tanssimaan ja saa liikettä lantioon, mutta tekninen hienosäätö jätetään tanssikouluille. Tunnin aikana opetellaan enintään kaksi eri koreografiaa ja tanssit tanssitaan aina vähintään kaksi kertaa tunnin aikana.

Torstai / Friitalan koulu
klo 17.45-18.30
Jaana

Teematunti:

Kerran kuussa;
syyskuu
lokakuu
marraskuu

Kevään teematunnit ilmoitetaan syksyn aikana.

Seuraa ilmoittelua verkkosivuillamme sekä facebookissa ja instagramissa!

Perjantai / Vanhankylän koulu
Vaihtuva aika
Vaihtuva ohjaaja