Aikuiset

Liikuntatunnit kaudelle 2023-2024 - ryhmätuntien esittelyt alla.

Kevätkausi alkaa 8.1.2024.

Teematuntien aikataulun löydät kohdasta "Ajankohtaista"!

Pidätämme oikeuden tuntimuutoksiin!

Tähtitasot:

* kevyt       ** keskikova / vaihteleva       *** tehotreeni / vauhdikas tunti

Rivitanssit vol 1 :
*

Rivitanssi on monipuolinen ja mukaansa-tempaava harrastus - se on hyvää kunto-liikuntaa sekä aivoille että keholle. Tunneilla opetellaan helppoja tansseja eri musiikkilajeja ja tempoa vaihdellen. Rivitanssi sopii kaikille tanssin ilosta nauttiville. Tunnilla pääsee mukaan niin kantrin, popin kuin latinonkin rytmeihin. Treeniasuksi tavalliset sisävaatteet; bootseja ei tarvitse hankkia, mutta ota mukaan pyörähdyksiin sopivat tanssikengät.

Maanantai / Nuorisoseurantalo
klo 18-19
Maija

Rivitanssit vol 2:
**

Rivitanssi on hauska ja sosiaalinen liikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille. Tansseista löytyy jokaiselle sopiva vaikeusaste. Jatkoryhmän eli Rivitanssit vol 2 on tarkoitettu niille, jotka ovat lajia jo harrastaneet ja joilla askelkuviot ovat hallinnassa.

Maanantai / Nuorisoseurantalo
klo 19-20
Maija

KehonhuoltoTreeni:
*

Kehonhuoltotreenissä kuntoillaan kevyesti omaa kehoa kuunnellen. Tämä tunti sopii vasta-alkajalle kevyeksi aloitustunniksi ja kokeneelle liikkujalle palauttavaksi treeniksi. Tunnilla vaihdellaan aerobisesta harjoittelusta lihaskuntoon, ChiBall-tyylisistä harjoitteista venyttelyyn ja nautitaan liikkeestä. Tunnilla käytetään myös toisinaan välineitä ja näistä infotaan tunneilla erikseen. Oma matto, juomapullo sekä hikipyyhe mukaan!

Maanantai / Sataedu
klo 18-19
Eija

MiestenTreeni:
**

Tunti koostuu koordinaatiota, lihaskuntoa ja hapenottokykyä kehittävästä liikunnasta. Lisäksi tunnilla pelataan mahdollisuuksen mukaan sählyä 20-30 min tai vaihtoehtoisesti tehdään treeni kuntosalin puolella. Jokaisen tunnin päätteeksi palautellaan ja venytellään. Erinomainen ja monipuolinen tunti hyvän liikkuvuuden ja peruskunnon ylläpitoon. 

Oma matto, juomapullo ja hikipyyhe mukaan!

Maanantai / Sataedu
klo 19-20.30
Rami ja Krista

KuntoFit:
***

KuntoFit on reipastahtinen tunti, joka sopii sekä peruskuntoa tavoitteleville että kokeneille liikkujille. Tunti koostuu aerobisesta, lihaskunnollisesta sekä kehoa palauttavasta osuudesta. Tuntien pääpaino vaihtelee kuukausittain (aerobinen, liikkuvuus, tasapaino, keskivartalo ym.). Tule rohkeasti liikkumaan ja hikoilemaan!

Oma matto, juomapullo ja hikipyyhe mukaan!

Tiistai / Sataedu
klo 18-19
Krista

TanssiMix:
**

TanssiMix on monipuolinen kokonaisuus jokaiselle musiikista ja tanssista nauttivalle liikkujalle. Tunnilla kehitetään kestävyyskuntoa ja liikehallintaa kaikenlaisia tansseja tanssien. Tunti koostuu alkulämmittelystä, koreografioista ja loppuvenyttelystä. Tule nauttimaan liikkeestä ja rytmistä!

Juomapullo ja hikipyyhe mukaan!

Tiistai / Sataedu
klo 19-19.45
Mona ja Krista

Lavis®:

**
Lavis® lavatanssijumppa nostaa hien pintaan ja pitää hymyn huulilla. Tunnilla tanssitaan eri lavatansseja jumppahengessä. Askelkuviot sopivat kaikille ja niitä vaihdellaan tunnin aikana. 

Tunti sopii kaiken ikäsille ja taitoisille! 

Keskiviikko / Sataedu
klo 18-18.55
Jaana

Tabata:
*/**
Tabata on tehokas puolen tunnin treeni, jossa tehdään liikepattereita jaksotuksella 20-30sek työosuus ja 10 sek tauko; näitä neljän minuutin ajan, jonka jälkeen liikkeet vaihtuvat. Liikepattereita tehdään noin 6 erilaista. Mukana paljon lihashuoltoliikkeitä ja vaihtoehtoliikkeet vaativimpiin liikkeisiin. 

Tunti sopii siis kaikille. Juomapullo ja hikipyyhe mukaan!

Keskiviikko / Sataedu
klo 19.00-19.30
Jaana

Mindful Body:
*
Mindful Body on tunti keholle ja mielelle. Jokainen tunti sisältää fysiologisen ja psykologisen teeman. Mindful Body tunnilla ei ole tärkeää, miltä liike näyttää, vaan tärkeintä on miltä liike sinusta tuntuu. Tunti on rauhallinen ja opettaa tuntemaan oman kehosi.

Tunti sopii ihan jokaiselle! Oma matto ja lämminta vaatetta mukaan.

Keskiviikko / Sataedu
klo 19.30-20.30
Katri


Circuit:
**
 / ***

Circuit on kiertoharjoittelutunti, jossa voit itse määritellä tunnin tehon. Liikkeet vaihtelevat perusliikkeistä haastavampiin ja suoritukset kellotetaan. Voit siis itse määritellä toistojen määrän. Tunti sopii siis kaiken kuntoisille. Alussa lämmitellään ja lopuksi palautellaan/venytelllään.

Oma matto ja juomapullo mukaan!

Torstai / Friitalan koulu
klo 18-18.55
Nelli

Kahvakuula:
**

Kahvakuula on toiminnallisen harjoittelun tunti, joka harjoittaa monipuolisesti lihaskuntoa. Tunnilla harjoitetaan tehokkaasti myös koordinaatiota ja keskivartalon lihaksia, myös ilman kuulaa. Liikkeet ovat sopivan haastavia kokeneemmillekin treenaajilla, mutta tarpeeksi yksinkertaisia myös vasta-alkajille. Tunnin lopuksi palautellaan kehoa. Sopii niin naisille kuin miehillekin. 

Oma kahvakuula, juomapullo ja matto mukaan!

Torstai / Friitala
klo 19-19.45
Mona

Teematunti:
* -taso vaihtelee teeman mukaan

Tunneilla vaihdellaan eri teemoja ja teemat ilmoitetaan aina jäsen-sähköpostilla.

Seuraa ilmoittelua myös verkkosivuillamme kohdassa Ajankohtaista sekä facebookissa ja instagramissa!

Vaihtuva sunnuntai / Friitala
klo 16.30-17.30
Vaihtuva ohjaaja 

Aikuisilla on monia mahdollisuuksia ja rooleja seurassamme. Alta löydät erilaisia rooleja ja toimintaa, jota seurassamme tarjotaan. Helpointa on aloittaa tulemalla mukaan ryhmäliikuntaan, eli voit kokeilla kerran kertamaksulla tai voit valita jäsenyyden, ja osallistua samalla maksulla kaikille ohjatuille tunneille.  

Olethan yhteydessä, jos haluat mukaan johonkin seuratoiminnan muotoon. Yhteystiedot löytyvät välilehdeltä Yhteydenotto. Jokaiselle löytyy juuri itselleen sopiva polku liikunnan ja seuratoiminnan parista. Seurassamme voi liikkua vauvasta vaariin.