Lapset & Nuoret

KEVÄTKAUSI ALKAA 9.1.23!

Liikuntatunnit 2022-2023, ryhmätuntien esittelyt alla! 

Pidätämme oikeudet tuntimuutoksiin.

Satuperhejumppa 1-3 v (tytöt & pojat)

Satuperhejumassa aikuinen ja lapsi liikkuvat ja leikkivät yhdessä. Tunti vaatii aikuisen aktiivista mukanaoloa ja heittäytymistä tekemiseen lapsen kanssa. Opetellaan helppoja ja hauskoja leikkejä, pelaillaan, satuillaan,  seikkaillaan liikuntaradoilla ja jumpataan vaihtuvilla teemoilla! Yhdessä liikkuminen äidin, isän tai vaikkapa isovanhemman kanssa on lapselle kehittävää, hauskaa ja turvallista.

Tiistai / Friitalan koulu
klo 17.45-18.30
Sanna

PerheGym 2-4 v (tytöt & pojat)

PerheGymissä aikuinen ja lapsi jumppaavat ja temppuilevat yhdessä. PerheGym tunnilla aikuinen liikkuu ja kuntoilee aktiivisesti lapsen kanssa. Lapsi toimii välillä ns. vastuksena vanhemmalle, eli akroillaan, pelaillaan, tasapainoillaan, leikitään aikuinen-lapsi-kuntosalia ja kiivetään yhdessä. Tunnilla on tavoitteena, että sekä lapsella että aikuisella on hiki. Lapsen kanssa voi kuntoilla äiti, isä tai muu täysi-ikäinen huoltaja.

Torstai / Friitalan koulu
klo 17.00-17.45
Meea ja Krista

Kirppusirkus 4-6 v (tytöt & pojat)

Tunnin täydeltä 4-6 vuotiaiden tyttöjen ja poikien leikkejä, pelejä, temppuilua ja liikunnan alkeita lapsenomaisesti, oman kehon hallintaa kehittäen! Tunnilla tarvitaan jumppatossut tai voi liikkua paljain jaloin!

Tiistai / Friitalan koulu
klo 17.00-17.45
Hanna ja Julie

VoikkaViivit 5-6 v (tytöt)

Tunti sisältää tyttöjen monipuolista ja kehittävää jumppaa. Opetellaan voimistelun lajialkeita, pelataan pelejä, leikkejä, tanssitaan ja temppuillaan yhdessä. Tunnilla on käytössä voimistelupassi. Passi toimii käyntikertojen ja voimistelutaitojen seurannan välineenä. Tunnille mukaan kevyt liikuntavarustus sekä jumppatossut. Paljain jaloinkin voi liikkua tunnilla.

Keskiviikko / Vanhankylän koulu
klo 17.30-18.30
Milla, Saga, Aino + Hanna, Sofia

Breikki ja leikki 6-9 v (tytöt & pojat)

Kehonhallintaa, rytmitajua sekä liikkuvuutta kehittävä tyttöjen ja poikien menevä tanssitunti. Tunnilla monipuolisesti erilaisia pelejä, leikkejä sekä näyttävän katutanssilajin alkeita ja peruskuvioita. Aiempaa osaamista et tarvits. Letkeä vaatetus, pipo ja vaaleapohjaiset sisäkengät mukaan.

Maanantai / Friitalan koulu
18.30-19.15
Nestori ja Viljami

JumppaIlonat 7-10 v (tytöt)

Tunti sisältää tyttöjen monipuolista ja kehittävää jumppaa. Harjoitellaan voimistelun lajitreeniä, opetellaan tansseja, pelataan ja kisaillaan. Tunnilla on käytössä voimistelupassi. Passi toimii käyntikertojen ja voimistelutaitojen kehittymisen seurannan välineenä. Tunnille mukaan kevyt liikuntavarustus sekä jumppatossut. Paljain jaloinkin voi liikkua tunnilla.

Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa;
Keskiviikko / Vanhankylän koulu klo 16.30-17.30

Sunnuntai / Friitalan koulu klo 16.30-17.30

Milla, Saga, Aino + Hanna, Sofia

LiikkaMix 11-15 v (tytöt)

Tunnilla liikutaan monipuolisesti esimerkiksi voimistelun ja temppuilun merkeissä, kuitenkaan pelejä ja leikkejä unohtamatta! Tunneilla harjoitellaan myös lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Tuntien suunnittelussa huomioidaan osallistujien omat toiveet. Tunnille mukaan kevyt liikuntavarustus sekä jumppatossut. Paljain jaloinkin voi liikkua tunnilla.

Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa;
Keskiviikko / Vanhankylän koulu klo 18.30-20.00
Sunnuntai / Friitalan koulu klo 17.30-19.00
Milla, Saga ja Aino

Breikki 10-15 v (tytöt & pojat) 

Kehonhallintaa, rytmitajua sekä liikkuvuutta kehittävä suosittu ja näyttävä katutanssilaji tytöille ja pojille. Opetellaan askelia sekä temppuiluja rennolla ja hauskalla meiningillä. Aiempaa kokemusta breikistä et tarvitse. Letkeät vaatteet, kevyt pipo ja vaaleapohjaiset sisäkengät mukaan.

Maanantai / Friitalan koulu
17.30-18.30
Nestori

Seuraa myös ilmoittelua verkkosivuillamme sekä facebookissa ja instagramissa