Lapset & Nuoret

Liikuntatunnit kaudelle 2023-2024 - ryhmätuntien esittelyt alla.

Kevätkaudella SunnuntaiTemppuilut neljänä sunnuntaina: 28.1., 11.2., 10.3., ja 21.4.!!

HUOM!
JumppaIlonat, VoikkaViivit ja KirppuSirkus TÄYNNÄ!
Jonoon voi ilmoittautua, ja ilmoitamme, mikäli paikka ryhmässä vapautuu.

Pidätämme oikeuden tuntimuutoksiin!

TouhuTreeni 7-9 v (pojat) RYHMÄ PÄÄTTYNYT!

TouhuTreeni on poikien oma tunti, jossa energiaa puretaan perusliikkumistaitoja hyödyntäen ja niitä kehittäen. Tunneilla juostaan, hypitään, kiipeillään, kieritään sekä pelaillaan ja leikitään. Tunnille liikunnallinen vaatetus, paljaat jalat tai luistamattomat tossut (ei mustia pohjia). Juomapullo myös mukaan.

Tiistai / Friitalan koulu
klo 16.45-17.30
Jenni, Janni ja Julie

PerheGym 1-4 v
(tytöt & pojat)

PerheGymissä aikuinen ja lapsi jumppaavat ja temppuilevat yhdessä. PerheGym tunnilla aikuinen liikkuu ja kuntoilee aktiivisesti lapsen kanssa. Lapsi toimii välillä ns. vastuksena vanhemmalle, eli akroillaan, pelaillaan, tasapainoillaan, leikitään aikuinen-lapsi-kuntosalia ja kiivetään yhdessä. Tunnilla on tavoitteena, että sekä lapsella että aikuisella on hiki. Lapsen kanssa voi kuntoilla äiti, isä tai muu täysi-ikäinen huoltaja.

Torstai / Friitalan koulu
klo 17.10-17.50
Nelli

Kirppusirkus 4-6 v
(tytöt & pojat)

Tunnin täydeltä 4-6 vuotiaiden tyttöjen ja poikien leikkejä, pelejä, temppuilua ja liikunnan alkeita lapsenomaisesti, oman kehon hallintaa kehittäen! Tunnilla tarvitaan jumppatossut tai voi liikkua paljain jaloin!

Tiistai / Friitalan koulu
klo 17.45-18.30
Jenni, Janni ja Julie

VoikkaViivit 5-6 v (tytöt)

Tunti sisältää tyttöjen monipuolista ja kehittävää jumppaa. Opetellaan voimistelun lajialkeita, pelataan pelejä, leikkejä, tanssitaan ja temppuillaan yhdessä. Tunnilla on käytössä voimistelupassi. Passi toimii käyntikertojen ja voimistelutaitojen seurannan välineenä. Tunnille mukaan kevyt liikuntavarustus sekä jumppatossut. Paljain jaloinkin voi liikkua tunnilla.

Keskiviikko / Vanhankylän koulu
klo 17.30-18.30
Hanna, Siiri, Janni ja Säde

LiikkaMix 10-14 v
(tytöt & pojat)

Tunti sisältää vaihdellen voimistelullista sekä tanssillista liikuntaa, pelaamista ja kehonhuoltoa unohtamatta. Tunnit kehittävät liikkuvuutta, peruskuntoa, ilmaisullisuutta, kehonhallintaa, rytmitaitoa sekä koordinaatiota. Samalla saadaan esteettisiä elämyksiä sekä liikkumisen iloa ryhmässä. Tunnilla ollaan liikunnallisissa vaatteissa. Liikutaan paljain jaloin tai kevyin tossuin. Juomapullo mukaan. 

Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa;
Maanantai / Friitalan koulu klo 19.00-20.00
Keskiviikko / Vanhankylän koulu klo 18.30-19.45

Tiina-Leena, Aada (voimistelulliset kerrat)
Meea (tanssilliset kerrat)

JumppaIlonat 7-9 v (tytöt)

Tunti sisältää tyttöjen monipuolista ja kehittävää jumppaa. Harjoitellaan voimistelun lajitreeniä, opetellaan tansseja, pelataan ja kisaillaan. Tunnilla on käytössä voimistelupassi. Passi toimii käyntikertojen ja voimistelutaitojen kehittymisen seurannan välineenä. Tunnille mukaan kevyt liikuntavarustus sekä jumppatossut. Paljain jaloinkin voi liikkua tunnilla.

Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa;
Keskiviikko / Vanhankylän koulu klo 16.30-17.30

Maanantai/ Friitalan koulu klo 18.00-19.00

Hanna, Siiri, Janni ja Säde

SunnuntaiTemppuilut
2-9 v (tytöt & pojat)

Sunnuntai Temppuilut ovat avoimia liikunta- ja temppuratatunteja, jotka järjestetään kerran kuussa erilisesti ilmoitettavan aikataulun mukaisesti (lue sivun yläosasta). Näille temppuilutunneille pääsee kaikki 2-9-vuotiaat lapset mukaan 1 € tuntimaksulla. Alle 7- vuotiaat lapset valvovan aikuisen kanssa. Lapsen ei tarvitse olla seuran jäsen. Aikataulu löytyy nettisivuiltamme kohdasta ajankohtaista sekä some-sivuiltamme. Oma juomapullo mukaan. Tunnille kevyet tossut tai paljaat jalat sekä liikunnalliset vaatteet.

Sunnuntai / Friitalan koulu
17.00-18.30 (tunnille saa tulla tällä välillä mihin aikaan vain mukaan)
Vaihtuva ohjaaja

Erityislasten ja -nuorten liikuntaryhmä

7-15 vuotiaat (tytöt ja pojat, hinta kevätkaudella 20€)

6.11.2023 alkaa liikuntaryhmä 7-15-vuotiaille lapsille ja nuorille, joilla on jokin erityisen tuen tarve (esimerkiksi sairaudesta tai vammasta johtuen). Tunneilla liikutaan monipuolisesti välineiden kanssa ja ilman rajoitteet huomioon ottaen. Tuntien tavoitteena on mm. kehon hahmottamisen ja hallinnan vahvistaminen, ryhmässä toimiminen sekä onnistumisen tunteen ja ilon kokeminen.
Jos osallistuja tarvitsee henkilökohtaista avustajaa, tulee vanhempien järjestää tämä itse.
Toteutetaan ajalla 8.1.-12.2.24. Ryhmään mahtuu mukaan 8 osallistujaa.

Maanantai/ Friitalan koulu 

17.00-17.45 
Jenni ja Riina

Voimistelukoulu: Kaikki alle 12-vuotiaille suunnatut tunnit kuuluvat Voimistelukoulu strategian alle. Tämä tarkoittaa, että kaikilla näillä tunneilla harjoitellaan perusliikunta- ja voimistelutaitoja, toimitaan lapsilähtöisesti, innostetaan lapsia liikkumaan ja kokeilemaan uusia taitoja, tanssitaan ja pelaillaan. Tavoitteena on saada lapsi tunnistamaan omat vahvuutensa, innostumaan liikunnasta, löytämään oman tapansa liikkua ja tätä kautta löytää oman polkunsa liikunnan parissa.

Nuoret: Nuorille (12v. ja yli) tarjoamme tanssillista sekä voimistelullista liikuntaa. Mahdollisuus on kasvaa säännölliseksi liikkujaksi, ja tästä syystä aikuisten tunneille saa osallistua yli 15-vuotiaat nuoret. 13-14-vuotiaat voivat käydä aikuisen kanssa yhdessä aikuisten tunneilla. Nuorilla on mahdollisuus myös kasvaa seuran ohjaajiksi. Tästä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä laittamalla viestiä seuramme sähköpostiin.

Seuraa myös ilmoittelua verkkosivuillamme sekä facebookissa ja instagramissa

Löydä oma polkusi voimistelun ja liikunnan parissa.